Waarom zou je voor ons kiezen?

Goed voorbereid zwanger worden

Juiste voorlichting en adviezen, aangepast aan jullie situatie

Vergoeding door zorgverzekering, geen eigen kosten

Jullie hebben een kinderwens

Begin zo gezond mogelijk aan een zwangerschap door middel van de juiste informatie en adviezen, afgestemd op jullie situatie. Natuurlijk om uiteindelijk een gezonde baby op de wereld te zetten!

groen beeldmerk

Wat doen we tijdens een kinderwensconsult?

Tijdens een kinderwensconsult willen we jullie voorbereiden op een zwangerschap met een zo gezond mogelijke uitkomst. We weten dat veel problemen in de zwangerschap – en mogelijk later in het leven van het kind – een oorsprong hebben in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. En daar draagt zowel de vrouw én de man in bij. 

We vragen jullie voorafgaand aan het consult de vragenlijst van ZwangerWijzer in te vullen. Jullie hebben er het meeste aan om de vragenlijst eerlijk in te vullen. Na het beantwoorden van alle vragen, krijgen jullie een overzicht van alle antwoorden met aandachtspunten en mogelijke risicofactoren. Deze kun je opslaan als PDF en naar ons mailen (info@verloskundigcentrumraak.nl).

Op basis van de ingevulde vragenlijst gaan we samen met jullie kijken hoe we risicofactoren zo goed mogelijk kunnen aanpakken en welke aandachtspunten meer uitleg en advies nodig hebben. Ook zullen we een stukje algemene informatie geven over bijvoorbeeld het stoppen met anticonceptie, vruchtbaarheid, foliumzuur, prenatale screening en ouderschap. 
In sommige gevallen raden we een consult bij een medisch specialist aan, als er bijvoorbeeld sprake is van een complexe of zeldzame aandoening bij één van jullie of in de familie.

Uiteindelijk willen we dat jullie een zo gezond mogelijke baby op de wereld zetten! En de toekomst van die baby begint al vóór de zwangerschap.

Algemene informatie over zwanger worden

De website deverloskundige.nl is een betrouwbare website met up-to-date informatie over alle onderwerpen rondom zwangerschap. Je vindt hier algemene informatie over zwanger worden en daarbij horende adviezen. 

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons gerust als je je aan wil melden, als je vragen hebt of als je een afspraak wil inplannen voor een pretecho.

Maak je je zorgen, is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct.

BEL ONS:
0162 – 748 345

MAIL ONS:
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!