Leuk dat je ons beter wil leren kennen!

Een verloskundigenpraktijk kiezen kan best een lastige keuze zijn en dat begrijpen we. We kunnen niet voor je kiezen, maar we kunnen je wel laten weten waar Verloskundig Centrum Raak voor staat en wat we écht belangrijk vinden. Daarnaast is het wellicht handig om te weten dat wij als enige in de regio zelf echo’s maken in onze eigen praktijk. Je hoeft hiervoor doorgaans dus niet naar een ziekenhuis of echocentrum. 

groen beeldmerk

Wat vinden we nu écht belangrijk?

Het is Raak! Je bent zwanger. Maar wat nu? Welke stappen moeten er genomen worden en hoe weet je of het goed gaat met de baby? Een zwangerschap is spannend en het kan onduidelijk zijn wanneer er wat moet gebeuren. De verloskundigen van Raak nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en bieden de hulp en steun die je verdient. Er wordt naar je geluisterd wanneer er problemen zijn, maar ook wanneer je gewoon even iets wilt vragen. De verloskundigen waarderen jou en het persoonlijke contact, zodat je altijd gerustgesteld en met een lach op je gezicht verder kunt.

Maak kennis met onze verloskundigen

Laura van den Broek

Laura van den Broek

BIG-nummer: 79911692303

Mede-eigenaar, verloskundige, echoscopist en anticonceptiedeskundige

Laura is sinds 2009 verloskundige en vanaf de start betrokken bij Verloskundig Centrum Raak. In 2019 is zij mede-eigenaar geworden. Laura is tevens echoscopiste en maakt zowel medische als pretecho’s met veel plezier en enthousiasme! 
In februari 2022 heeft Laura de opleiding tot het plaatsen van spiralen met succes afgerond en nu kun je dus ook bij Verloskundig Centrum Raak terecht voor het laten plaatsen van spiralen en uitgebreid anticonceptieadvies!

Joanne Pieternella

Joanne Pieternella

BIG-nummer: 19929019603

Mede-eigenaar en verloskundige

Joanne versterkt ons team sinds mei 2022. Ze is geboren en getogen op Curaçao en kwam voor haar droom naar Nederland; verloskundige worden. Ze heeft de opleiding tot verloskundige in België gedaan en is daarna in Nederland aan de slag gegaan. Vanaf januari 2024 is ze gestart met de opleiding basisechoscopie, zodat ze net als Laura binnenkort ook echo’s mag maken.

Samira Alizay-Erabai

Samira Alizay-Erabai

BIG-nummer: 09925222503

Verloskundige

Samira is werkzaam als verloskundige sinds 2018. Eerst in Arnhem, waar ze bijna haar hele leven gewoond heeft. Vanaf december 2023 bij Raak, een bewuste keuze voor een kleinere praktijk, die persoonlijke zorg belangrijk vindt. Want dat past het beste bij Samira.

Persoonlijke zorg op maat

In 2015 werd het Verloskundig Centrum Raak opgericht met het idee: iedere vrouw en zwangerschap is uniek. Waarom zou de zorg van verloskundigen dit dan niet zijn? Iedereen heeft eigen wensen, vragen en ideeën en daarom bieden wij individuele en persoonlijke zorg aan. Zo persoonlijk, dat wij vaak je nummer al herkennen voor wij de telefoon opnemen! Door veelvuldig persoonlijk contact weet je altijd waar je aan toe bent. Wij zijn op deze manier altijd op de hoogte van mogelijke risico’s die spelen en zorgen ervoor dat hier op een juiste en prettige manier mee om wordt gegaan. Zo voel je je veilig en geborgen tijdens de zwangerschap.

Veilig en geborgen, dat klinkt wel saai?! Uiteraard helpen wij je vanuit onze expertise op de juiste manier, maar we proberen van iedere controle en echo een feestje te maken. Wij hebben het helaas niet in de hand wanneer er iets tegenzit tijdens de zwangerschap, maar we doen er alles aan om je zo prettig mogelijk te begeleiden. Hierdoor komen onze bezoekers met plezier bij Raak langs! De sfeer in onze praktijk is luchtig en ongedwongen, alles kan gezegd worden en kinderen zijn altijd welkom. Dit vinden wij juist erg leuk!

van -9 maanden tot +9 maanden

Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap helpen we je graag met alle vragen en de nodige begeleiding. Wanneer je een kinderwens hebt, behandelen we jouw vragen tijdens een consult en bespreken we onderwerpen waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. We staan je volledig bij tijdens de bevalling en kunnen dit eventueel ook doen als je bevalt onder verantwoordelijkheid van de gynaecoloog. Tijdens het kraambed genieten we samen met jullie van beschuit met muisjes, maar we zijn er ook voor het maken van een duidelijk plan en de medische controles! We willen zeker weten dat alles naar wens verloopt, van begin tot eind.

Door middel van overzichtelijke stappenplannen en uitgebreide ervaring in ons vak, kunnen wij ordelijk en zelfverzekerd te werk gaan. Hier zijn wij dan ook erg trots op! Op deze manier kunnen we samen elke complicatie aan. Al onze lijstjes, labels en handleidingen zorgen ervoor dat belangrijke stappen niet vergeten worden en dat alles op tijd geregeld is. Dan kunnen wij, maar ook jij, niks vergeten. Op die manier houden we genoeg tijd over voor al onze cliënten: om elkaar beter te leren kennen en uitgebreid in te gaan op eventuele onduidelijkheden. Dus…vraag maar Raak!

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons gerust als je je aan wil melden, als je vragen hebt of als je een afspraak wil inplannen voor een pretecho.

Maak je je zorgen, is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct.

BEL ONS:
0162 – 748 345

MAIL ONS:
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!