Joanne Doran-Pieternella

Mijn naam is Joanne Doran-Pieternella en ik ben geboren en getogen op het mooie eiland Curaçao.

Vanaf mijn 8ste levensjaar wist ik het zeker! Ik wilde heel graag verloskundige worden. Om mijn droom te kunnen verwezenlijken, heb ik na het behalen van mijn diploma algemene verpleegkundige, een grote overzeese overtocht gemaakt. In België heb ik de opleiding tot verloskundige gevolgd. Hier ben ik eind februari 2021 met succes afgestudeerd. Na mijn studie heb ik bij verschillende praktijken gewerkt tot ik in mei 2022 de praktijk vond, waar ik me op mijn gemak voel en met heel veel plezier werk: Raak dus!

Eigen ervaring

Op 22 december 2022 ben ik mama geworden van mijn zoontje Yeray. In mijn beleving was het een heel mooie en vlotte bevalling thuis in bad. Mijn zwangerschap en bevalling hebben mij echt geholpen om mijn vak nog beter te begrijpen en ik heb nu het gevoel dat ik meer kan meeleven met de zwangeren, omdat ik ook weet hoe het voelt. Toen Yeray 6 weken oud was zijn we als gezin naar mijn moederland Curaçao gevlogen en op 3 maart 2023 ben ik met de liefde van mijn leven getrouwd: Raychell!

Ik heb me sinds kort ingeschreven voor de opleiding basis echoscopie, zodat ik ook echo’s kan gaan maken. Dat lijkt me een mooie aanvulling!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons gerust als je je aan wil melden, als je vragen hebt of als je een afspraak wil inplannen voor een pretecho.

Maak je je zorgen, is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct.

BEL ONS:
0162 – 748 345

MAIL ONS:
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!