Laura van den Broek

Ik weet niet beter dan dat ik verloskundige wilde worden, het was/is mijn droombaan en ik heb er absoluut geen spijt van! Als de dienst begint is het altijd weer spannend wat er die dag en nacht gaat gebeuren. Misschien wel een bevalling…en het is best even pittig als je midden in de nacht wakker moet worden, terwijl je net lekker lag te slapen. Maar als ik eenmaal uit m’n bed ben en in m’n auto zit, vind ik het een eer om bij zo’n bijzondere gebeurtenis te mogen zijn!

Werk en vrije tijd

Sinds mijn afstuderen in 2009 heb ik bij verschillende praktijken in Noord-Brabant en Limburg als waarneemster en verloskundige in loondienst gewerkt. Ik kwam erachter dat ik graag in een kleinschalige praktijk wilde werken met veel aandacht en persoonlijke zorg voor de zwangeren. In 2015 is Verloskundig Centrum Raak opgericht en ben ik enthousiast aan het werk gegaan om ervan te maken wat het nu is! In mei 2019 ben ik trotse mede-eigenaar geworden en is het echt ‘eigen’ geworden. Een spannende stap, maar wel eentje die weloverwogen en met vertrouwen genomen is!

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. In 2013 heb ik daar de opleiding voor gevolgd en met succes afgerond. Het maken van echo’s vind ik een aanvulling op mijn werk als verloskundige en bovendien maakt het mijn werk nóg afwisselender! En sinds februari 2022 ben ik bevoegd om spiralen te plaatsen; ook erg leuk om te doen!

Thuis wacht mijn vriend Edo op me. En onze twee katten; Mickey en Nora. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sauna; ik vind het heerlijk om even een dagje te ontspannen na een aantal drukke diensten. Verder ben ik sinds de zomer van 2019 fanatiek aan het duiken. Bij voorkeur wel in warm water en dus niet in Nederland. Andere hobby’s van mij zijn fotografie, allerlei lekkers bakken en Lego bouwen. En als het lekker weer is, zit ik graag buiten in de tuin of op een terras. Zoals jullie kunnen lezen, heb ik altijd wel wat te doen, ook als ik niet aan het werk ben.

Ik hoop ik jullie snel te zien bij Verloskundig Centrum Raak!

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons gerust als je je aan wil melden, als je vragen hebt of als je een afspraak wil inplannen voor een pretecho.

Maak je je zorgen, is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct.

BEL ONS:
0162 – 748 345

MAIL ONS:
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!