Samira Alizay-Erabai

Ik ben getrouwd en sinds 2021 moeder van Cataleya. Vanaf de basisschool wist ik dat ik iets met zwangeren/baby’s wilde doen. In mijn vriendenboekjes staat dan ook; ‘babydokter’ en ‘voedvrouw’ meerder keren genoemd. Gelukkig weet ik inmiddels hoe ik het moet schrijven ;). In 2018 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Sinds december 2023 werk ik met veel plezier bij Verloskundig Centrum Raak.

Persoonlijke zorg

Zwangeren en hun partner begeleiden naar (opnieuw) ouders worden, kijkend wat jullie daarbij nodig hebben, vind ik bijzonder om te mogen doen. Ook bij minder fijne momenten of moeilijke dingen in een zwangerschap vind ik het fijn om er voor jullie te zijn. 

Buiten mijn werk vind ik het leuk om te dansen, vooral salsa en bachata. Ik ben graag met familie om mij heen en lekker eten maakt mij ook erg blij. Daarnaast zijn wij als gezin steeds meer leuke dingen van Breda en omgeving aan het ontdekken, aangezien ik bijna mijn hele leven in Arnhem heb gewoond. In 2023 hebben wij de stap genomen om in Breda te gaan wonen en tot nu toe bevalt dat erg goed!

Tot snel!

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons gerust als je je aan wil melden, als je vragen hebt of als je een afspraak wil inplannen voor een pretecho.

Maak je je zorgen, is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct.

BEL ONS:
0162 – 748 345

MAIL ONS:
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!